A családállítás csodája azon alapszik, hogy elfogadjuk azt, ami van, „béke van ott, ahonnan jöttünk”, s kiengesztelődünk a múlttal.

A lenyűgöző az, hogy mindig ez a belső elfogadás, hozza el a gyógyulást és a változást. 

Mert amikor abbahagyjuk a múlt elleni küzdelmet és megbékélünk azzal ami történt, akkor összpontosíthatjuk erőinket a jelenre, hogy olyan jövőt teremtsünk, amelyben megtaláljuk a valódi boldogságunkat

Ezen a folyamaton megyünk át a családállítás során. 

Látjuk és elismerjük, honnan jöttünk, békét kötünk a múlttal, és szabadon kapcsolódunk a jövőnkhöz. A múlt felől átfordulhatunk az álmaink, a hivatásunk, a céljaink irányába. 

Egy családba születünk és – még akkor is, ha úgy gondoljuk, hogy a lelkünk már fogantatás előtt kiválasztotta a családját –, egy olyan történetbe érkezünk, amit mások írtak: a felmenőink.  A történetünk fejezeteinek nagy része már megvolt, mielőtt beléptünk ebbe az életbe. 

Amikor a múltunkkal harcolunk, mert elutasítjuk, vagy megpróbáljuk megváltoztatni, akkor biztosan veszítünk. Egyszerűen azért, mert a múlt megváltoztatása lehetetlen küldetés. Ám amikor békét kötünk vele, elismerjük, és szívünkben helyet adunk neki, akkor elindulhatunk a céljaink felé.  Ebben nyújt nagy segítséget a családállítás, amikor lehetőséged van új és eddig nem tapasztalt nézőpontból tekinteni az életedet befolyásoló tényezőkre.

 Amikor ez megtörténik, abban a pillanatban elkezdjük írni életünk új történetének első fejezetét, ami igazán a miénk. 

Ez a szeretet, bátorság és bizalom története.  És akkor már nem számít, hogy mikor érjük el a célunkat, vagy, hogy egyáltalán elérjük-e, mert az írás közben fejezetről fejezetre felfedezzük, hogy igazából kik vagyunk. Menetközben – ahogyan egy könyvben is –, az álmok változhatnak, kalandok történhetnek, váratlan helyzetek adódhatnak; de minden egyes szót mi írunk, s már nem valaki más. 

A családállítás egy olyan misztikus utazás a személyiségünk és a családi erővonalak összefonódó útvesztőjében, ami feltárja a generációk által továbbadott azonosulásokat és lehetőséget teremt a saját élettörténeted formálására.

Ez már az a történet, ami igazán a tiéd és a te valódi és tudatos életedről szól. 

Induljon el mindenki a saját életkönyvének írásában – a szeretet és a megbékélés jegyében.

A családállítás révén felfedheted az őseiddel való rejtett, tudattalan kapcsolódásokat, és szabadon dönthetsz az életed alakulásáról! 

Ha segítő útitársakra vágysz, csatlakozz hozzánk a szombati családállításon. Kattints ide a jelentkezéshez!