Lépjünk kapcsolatba!

Válogass lent az ingyenesen elérhető anyagokból! 

Ha szeretnéd kipróbálni díjmentesen a coachingot vagy Access Bars kezelést,  

 vagy érdekel a családállításon való részvétel,

akkor használd a lenti üzenetküldőt, vagy hívj telefonon!

Telefonszámom: +36/703640720

Földiné Pék Rita

e-mail: trener@pekrita.hu 

Kövess a Facebook-on!

Itt küldhetsz üzenetet:

GYIK

Honnan tudom, hogy segíthet-e nekem egy coaching folyamat?

Ha problémád van, amit meg akarsz oldani, akkor segíthet. De ha nem vagy biztos benne, hogy meg akarod-e próbálni, akkor kérj egy 30 perces ingyenes konzultációt akár Skype-on.

Ha a gyerekemmel van gondom, őt is hozzam magammal?

A gyermeket csak akkor hozd magaddal, ha már legalább tizenkét éves, és csupán egy vitás kérdésben akarsz vele konszenzusra jutni. Ebben az esetben mediációt javaslok. Ha viszont nem csak egy vitáról van szó, hanem több problémás helyzetről, vagy a kapcsolat minőségéről, akkor coaching folyamatban kell gondolkodnunk és nélküle kell dolgoznunk.

A férjem nem akar velem jönni. Egyedül van értelme?

Ha párkapcsolati problémátok van, akkor szerencsésebb lenne, ha együtt jönnétek. De ha ez nem megoldható, akkor természetesen egyedül is jöhetsz. Megnézzük, hol a probléma gyökere, és mit tehetsz a változásért. Az is lehet, hogy menetközben hajlandó lesz csatlakozni a párod.

S ha megtudja egy ismerősöm, hogy miért mentem coachoz?

A coachot titoktartási kötelezettség terheli. Senkinek semmit nem mondhat el a coaching folyamat során elhangzottakról. 

Le lehet mondani egy megbeszélt coaching ülést?

Igen. Bárkivel előfordulhat, hogy egy váratlan esemény felborítja az időbeosztását. Az ülés előtt legalább 24 órával le lehet mondani a megbeszélt találkozót telefonon vagy e-mailben.  

Ingyenesen megkapható anyagok

Hogyan lehetnék igazán jó viszonyban a gyermekemmel?

A gyermeknevelés önmagában sem könnyű feladat. A napi rohanás és tornyosuló egyéb feladatok mellett pedig időnként megoldhatatlannak tűnő kihívás. Hírlevelemben olyan szülői magatartásformákról írok, amik segítenek jó kapcsolatot kialakítani gyermekeddel.

7 egyszerű lépés a tudatos párkapcsolat érdekében

A jó házasság nem terem magától, folyamatosan tenni kell érte. De mit? Kérd a 7 részes hírlevelet, amiből megtudhatod, hogy mik azok a lépések, amiket megtehetsz azért, hogy közelebb kerülj a párodhoz, az időnként felmerülő konfliktusokat pedig könnyedén megoldhasd.

Hogyan kommunikálnak egymással a boldog párok?

A kommunikáció nem helyettesítheti a szerelmet, de a rossz kommunikáció tönkre teheti a kapcsolatodat a szerelmeddel. Kerüld el azokat a hibákat, amik eltávolíthatnak egymástól benneteket! Kommunikálj úgy, ahogy a jó kapcsolatban élő párok teszik!

Iratkozz fel az ingyenes Hírlevelemre, amiből további információkat kaphatsz a coachingról és értesítést a megjelenő írásaimról!

Adatvédelem *
Hozzájárulás *

 

Adatkezelési tájékoztató