Hogyan válhatsz szabaddá és élheted végre a saját életed?

Felmenőink sorsa láthatatlanul irányítja az életünket.
De ha meglátjuk a családunk történetében az ismétlődéseket és egybeeséseket, akkor a saját életünk is érthetőbbé, világosabbá válik.

Öntudatlan döntések
A családállítással felfedezhetjük életünk azon részeit, ahol az elődeink sorsával való tudattalan összefonódás miatt nem a saját életünket éljük, hanem helyette akaratlanul olyan élethelyzeteket teremtünk, amit valójában nem szeretnénk. Olyan érzések, döntések és reakciók befolyásolják az életünket, amelyek gyökere a családunk múltjából ered. Gyakran saját magunk is értetlenül állunk az előtt, hogy miért teszünk sorozatosan olyan dolgokat, amelyek látszólag nem könnyítik meg az életünket.

Kati például sorra halmozta a diplomákat, dolgozott, tanult reggeltől estig. Soha nem volt ideje megpihenni, szórakozni, egy kicsit saját magával is törődni. Nem értette, miért nem tud változtatni, hiszen nem szorult rá a rengeteg munkára, anyagi gondja nem volt, de egyszerűen nem tudott leállni.
Sokszor mondogatta, hogy úgy érzi, hogy neki két ember helyett kell teljesítenie, de a miértre nem találta a választ. A szülei mindig nagyon szerették, kedves, elfogadó közegben nőtt fel, nem támasztottak vele szemben irreális elvárásokat.

Látszólag semmi nem indokolta a túlzott megfelelési kényszert.
Egy családállítás alkalmával aztán fény derült a családi titokra, ami befolyással volt erre a helyzetre: Katinak volt egy nővére, aki még az ő születése előtt meghalt. A szülők annak idején nem voltak képesek ezzel a szörnyű érzéssel mit kezdeni, nem beszéltek róla, inkább próbálták elfojtani. Kati volt, aki betöltötte az űrt a szívükben, s hogy a fájdalommal továbbra se kelljen szembenézni, nem beszéltek a múltról. Kati abban a hitben nőtt fel, hogy egyetlen gyermeke a szüleinek.

A családállítás során kirajzolódó jelek mutattak rá, hogy Kati nem csak a saját életét éli, hanem akaratlanul a nővére helyett is teljesít. Innen eredt az a tudattalan lelkiismeret furdalás, ami nem engedte, hogy megtalálja az örömet a saját életében.
Katit felkavarta a történet, nem volt könnyű feldolgoznia. De később a szüleivel is beszélgettek erről, kimentek a temetőbe, még fotó is került elő a nővéréről. A családállítás segítségével rendeződtek azok az energetikai lenyomatok, amelyek eddig láthatatlanul irányították Kati sorsát.

Kati élete ezt követően megváltozott, könnyebb lett. Ma már jut ideje magára is, és a szerelmet is beengedte az életébe.
A családi titkok, a szülők, nagyszülők által megélt traumák akkor is hatnak a később születők életére, ha semmit sem tudnak róla. A hallgatás nem old meg semmit. Az igazi megoldás mindig az érzelmek őszinte megélése és a komoly nehézségeket, fájdalmakat megélt őseink előtti tisztelet megadása. Ami akkor éppen nem könnyű, de hosszú távon felszabadulást és megnyugvást hoz az életünkbe.

Családi mintázat
Ha van olyan életterületed, ahol nem jutsz előbbre, érdemes ránézni, hogy milyen családi mintázat áll a háttérben.
Ha még nem vettél részt nálam családállításon, akkor ingyenes alkalmat biztosítok számodra Máltán, hogy megtapasztald, hogyan segíthet a családállítás az elakadásaid megszűntetésében.

Minél előbb feldolgozod a visszahúzó történeteket, annál előbb válsz szabaddá.
Itt tudsz csatlakozni a családállító csoporthoz: