"Érzelmi intelligencia a gyakorlatban"

tréning a jobb kapcsolatokért!

 

A legjobb befektetés önmagad fejlesztése!

Tanulj meg olyan módszereket, amik segítenek a mindennapokban!

 

Kattints ide és kérd az EQ fejlesztő gyakorlatokat ingyen!

 

Olvass tovább, és tudd meg, hogy miről szól a tréning!

A tanulásnak soha nincs vége. Minden életszakasznak megvannak a maga leckéi, amelyek várnak rád, ha megéred azt a kort.”

Cherie Carter-Scott

Mi történik egy tréningen?

„Mindenki a saját világában él. Ha meg akarjuk változtatni a világunkat, nekünk kell megváltoznunk.”  Rüdiger Dahlke

A tréning nagyon jó alkalom arra, hogy rálássunk mások világára, jobban megismerjük a saját határainkat, s egy picit elkezdjünk változni azokon a területeken, ahol azt jónak látjuk.

Mindezt biztonságos közegben, baráti hangulatban, saját élményeken keresztül tesszük. Sok felismerés szokott születni a tréningeken önmagunkról, másokról, a kapcsolatainkról, félelmeinkről és a lehetőségeinkről.

A tréningek során óriási megtapasztalás az, hogy másoktól tükröt kapunk önmagunkról. Mivel a tréningen általában kialakul egy „csoportbizalom”, azonnal észlelhetjükhogy milyen hatást vált ki másokból a viselkedésünk, vagy valamely megnyilvánulásunk. Ez a hétköznapokban ritkán adatik meg, mert kevés az olyan őszinte és támogató közeg, amiben minden elvárás nélkül tudunk létezni.

 Minden tréning olyan, mint egy izgalmas utazás. Van, mikor a helyszín változik, van mikor az emberek, s van mikor a klíma más. De egy dolog állandó: mindig egy új élménnyel ajándékoz meg. 

Miért jó a tréning?

Gyakorlatias

A tréningeken sok gyakorlat van, ami segíti a figyelem fenntartását, és a saját megtapasztalás sokkal maradandóbb, mint bármilyen érdekes előadás. Ezért az elméleti tudnivalót is megélt élményekhez kötjük.

Egymást segítjük

Érdekes felszabadulást szokott hozni az a felfedezés, hogy másoknak is hasonló problémái vannak. Ez egy kicsit össze is köti a részvevőket, és ebből merítve segítik egymást és önmagukat egyaránt.

Közelebb kerülünk önmagunkhoz

Minden tréning egy utazás, ahol egyre közelebb kerülünk önmagunkhoz. Egyre inkább rálátunk cselekedeteink, viselkedésünk mozgatórugóira. S ezután már akár változtatni is tudunk.

Közvetlen légkörben zajlik

Nincs elvárás, mindenki csak annyira nyílik meg, ami neki még biztonságos, és elfogadható. Talán pont ezért általában hamar feloldódnak a résztvevők, és tartalmas beszélgetések alakulnak ki.

Barátokat is lehet szerezni

Sokszor megesik, hogy a közös élmény és a hasonló probléma olyan szoros kapoccsá válik a résztvevők között, hogy a tréning után is megmarad a kapcsolat, s akár barátság is születik.

Érzelmi intelligencia tréning időpontja

 

Ha érdekel az érzelmi intelligencia fejlesztő tréning, kérlek írj a trener@pekrita.hu e-mail címre, s elküldöm a várható időpontokat.

Miért érdemes az EQ-dat fejlesztened?

 • az érzéseidet jobban felismered és kifejezed;
 • könnyebben szót értesz más emberekkel;
 • a konfliktusaidat hatékonyabban tudod rendezni;
 • jobban tudsz másokra figyelni;
 • közelebb kerülsz önmagadhoz és a saját igényeidhez;
 • tudatosabbá válsz a kapcsolataidban.

Miről lesz szó a tréningen?

A tréningen többek között választ kapsz az alábbi kérdésekre: 

 • Mit jelent pontosan az érzelmi intelligencia?
 • Milyen részterületei vannak az EQ-nak?
 • Hogyan tudod hasznosítani az érzelmi intelligenciádat?
 • Milyen kompetenciák tartoznak az EQ-ba?
 • Hogyan tudod fejleszteni az egyes kompetenciáidat?

De mindezekről nem csak beszélgetünk, hanem el is kezdjük fejleszteni a készségeidet, és segítséget kapsz, hogy a tréning után hogyan fejleszd önmagad.

Ne várj tovább!

Tegyél még ma a fejlődésedért!