Családállítás Máltán

Érthetetlen számodra, miért ismétlődnek bizonyos események veled?

 

Hiába próbálsz változtatni, nem jutsz előbbre? Néha úgy érzed, nem is a saját életed éled?

Lehet, hogy nem a TE életedben kell keresni az okokat, hanem valamelyik ősödében!

A családállítás segít megtalálni a problémák gyökerét és megoldását!

JELENTKEZÉS

Megszólítanak, mert ők én vagyok már;
gyenge létemre így vagyok erős,
ki emlékszem, hogy több vagyok a soknál,
mert az őssejtig vagyok minden ős”

József Attila: A Dunánál (részlet)

Mi a családállítás?

A családállítás alapjául az a felismerés szolgál, miszerint vannak olyan elakadások, viselkedési minták az életünkben, amelyek gyökerei nem gyerekkorunkban rejlik, hanem a felmenőinktől „örököltünk”. A Bert Hellingerhez fűződő terápiás módszer alkalmával a  a résztvevők megjelenítik az érintett családi viszonyrendszert, a családi dinamikákat, melyben a családi tudatrendszer rajzolódik ki.

Hogyan zajlik a családállítás?

Először a állítást kérő személlyel kettesben beszéljük meg röviden, hogy milyen élethezetre, problémára keres megoldást. Ekkor határozzuk meg a családállításban majd szereplő rendszerelemeket, akiket a többi részvevő fog majd „megszemélyesíteni”. Tehát a családállításra nem kell eljönnie a teljes családnak, vagy az érintett családtagoknak. Őket a résztvevő csoporttagok fogják megszemélyesíteni, anélkül, hogy tudnák, milyen „szerepben” vannak. Vagyis a résztvevőknek nincs tudomásuk róla, hogy az álító éppen milyen konfliktusra, betegségre, vagy nehéz élethelyzetre keres megoldást.

A Hellinger féle családállítás alkalmával a képviselők a családi sorsokra, energiákra ráérezve különféle mozgásokban fejezik ki a megjelenő érzéseiket, érzeteiket. Ezek alapján rajzolódik ki, milyen kötődések, kapcsolatok, minták vannak a családi rendszerben, amelyek változásokat generálhatnak a családállítást kérő életében.

A családállításnak létezik csoportos és egyéni formája is.

Milyen témákban tud segíteni a családállítás?

 • ismétlődő, látszólag ok nélküli problémás élethelyzetek;
 • párkapcsolati problémák;
 • a szülőkkel való viszonyban tapasztalható zavarok;
 • a gyermekkel fennálló kapcsolati nehézségek;
 • életviteli problémák, döntési helyzetek;
 • tehetetlenség vagy gátoltság érzése;
 • visszatérő munkahelyi gondok;
 • érthetetlen szorongás;
 • teljesítménybeli elakadás;
 • anyagi problémák. 

Mikor van családállítás Máltán?

 • Kéthetente szombatonként 14:00 órakor kezdődik.
 • Az időtartama körülbelül 4-5 óra.
 • Helyszín: St. Paul’s Bay

 

Mit kell tudni a családállításról?

A csoportos családállítások nálam fedettek

A résztvevő csoporttagok nem ismerik a családállítást kérő problémáját, élethelyzetét. A családállítás folyamán a résztvevők a családi rendszer energetikai mezeje által tárják fel a családi mintázatokat. Tehát a családállítást kérő titokban tarthatja a saját problémáját.

Résztvevők szerepe

A résztvevők a spontán megérzéseikre, érzeteikre hagyatozva jelenítik meg az aktuális családi mintázatokat. Mozgásukkal, helyzetükkel és érzéseikkel, vagy akár egymáshoz való viszonyulásukkal mutatják meg a probláma gyökerét. Ebben a folyamatban a résztvevők fantasztikus érzéseket, megéléseket is tapasztalhatnak, amik aztán a saját életükben is szerepet játszhat, önismeretüket fejleszti.

Morfogenetikus mező

A családállítás az adott család szellemi mezejében történő elrendeződés, ami az összetartózó lények közti láthatatlan kapcsolat, vagyis a morfogenetikus energiamező hatása alatt áll. Ebben a mezőben tárható fel a családi rendszerben (akár több generáción át) újra és újra ismétlődő helyzetek, mintázatok gyökere.

A családállítás hatásai

A nemzetközi tapasztalatok is megerősítik, hogy a családállítás valóban hatékony módszer, amely segítségével más nézőpontból tekinthetünk az életünket befolyásoló nehézségeinkre, kapcsolati problémákra, életviteli elakadásokra, betegségekre.

A látszólag ok nélküli gondokról kiderülhet, hogy azok nem a saját élettörténetből eredeznek, hanem a családi rendszerben történt valamilyen serülés okozza, melyek a családállítás során megoldódhatnak.

Kinek ajánlott a családállítás?

Bárkinek, aki mentálisan egészséges és szeretne önismeretben fejlődni, valamint nyitott új szemléletmódokra és a dolgok másfajta megközelítésére. Továbbá elég bátor és kész szembenézni önmagával és a családjában történt eseményekkel.

Ugyanakkor mentális zavarok esetén vagy pszichiáteri kezelés alatt nem javasolt.

Családállítás díjai

ÁLLÍTÁST KÉRŐNEK

Ha a Te problémádra állítunk, akkor abban az állításban az egész csoport érted dolgozik, de természetesen a többiek nem tudják, hogy mi a témád.

Egy állítás hossza általában 30 – 60 perc között mozog. Nagyban függ a probléma súlyától, és a csoport összhangjától.

30,- € / alkalom

BÉRLET - 5

Ha több területen is szeretnél változást az életedben, vagy olyan összetett a problémád, hogy többször is eljönnél, akkor érdemes bérletet venned.

Így kedvezőbb az ár, és nagyobb a motiváció, hogy kitarts, amíg valódi változást tapasztalsz.

100,- € / 5 alkalom

RÉSZTVEVŐNEK

Úgyis eljöhetsz, hogy nem kérsz saját részre állítást, csak a többiek állításában segítesz. Ebben az esetben is sokat profitálhatsz, hisz nem véletlenül kerülsz be egy-egy szerepbe.

Ha figyelsz, tudni fogod, hogy mi a dolgod az adott témával kapcsolatban.

10,- € / alkalom

Ingyenesen elérhető lehetőségek

 • Ha még nem voltál családállításon, ingyenes alkalmat biztosítok számodra, hogy ki tudd próbálni. Jelentkezéskor az űrlapon válaszd, hogy díjtalan kipróbálást kérsz.
 • Három alkalmas díjmentes Access Bars kezelés, hogy megszabadulj a korlátozó hitrendszereidtől. Az Access Bars kezelésről itt tudsz bővebben olvasni.

A témához kapcsolódó cikkek

Jelentkezés

Családállítás kéthetente szombatonként 14:00 órától

St Paul’s Bay

Melyik lehetőséget választod?