Szeretnéd már végre elérni a célod?

Eleged van már a sikertelen próbálkozásokból?

 

Talán néha már azt sem tudod, mit akarsz?

 

Gyere el egy ingyenes, bevezető coaching ülésre és segítek kideríteni!

„Hasznos életcélt találni és azt kitartóan megvalósítani – ez az egyik titka minden olyan életnek, amelyet érdemes megélni.” 

Herbert Casson

Célkitűzés coaching

Ha bárki azt mondja, hogy nem élheted azt az életet, amit elképzeltél, nem kell bebizonyítanod, hogy tévedtek – csak dolgozz tovább keményen, és tudd, hogy el tudod érni a célodat.”  Demi Lovato

Akinek vannak céljai, az általában többet ér el az életben. Egy jól kitűzött cél elérése nagy elégedettséggel és boldogsággal tud eltölteni. Persze az is nagyon igaz, – amit sok helyen olvashatsz, – hogy nem a cél a lényeg, hanem az út maga.

Ezért nagyon jó, ha olyan célokat tudsz meghatározni, aminek az elérése már menet közben is örömmel tud eltölteni.

A célok kitűzésénél nagyon sok szempontot figyelembe kell venni. Például érdemes megvizsgálni a motivációkat. Vajon valóban tiéd-e az a cél? Belül mélyen tudsz-e vele azonosulni? Beilleszthető-e az értékrendedbe? Mennyire reális? Megvannak-e hozzá a kompetenciáid, erőforrásaid? Ha nem, honnan tudod megszerezni? Kitől tudsz segítséget kérni?

Az is érdekes kérdés, hogyan érinti a körülötted élő embereket, ha eléred azt, amit kitűztél magad elé. Támogatnak-e vagy inkább lebeszélnek? Ki az, akit magad mellett tudhatsz?

Ilyen és hasonló kérdésekkel fogsz találkozni, ha coach-hoz fordulsz segítségért a célod eléréséhez. Segít tisztázni mit akarsz, majd megtalálni a módját, hogy elérd, amit akarsz.

 

Milyen problémák esetén segíthet?

Sok célom van, de nem érem el őket

Ha valaki túl sok mindent akar egyszerre, gyakran megtörténik, hogy végül semmit sem tesz meg. Nagyon fontos priorizálni a célokat, s a kevésbé lényegeseket félretenni, amíg a komoly célok elérhető távolságba kerülnek. Sokszor az értékrend tisztázása a kulcs.    

Van egy fontos célom és már megpróbáltam, de nem sikerült

Van aki egyszer megpróbál valamit elérni, s ha nem megy akkor félreteszi. Vagy megpróbálja többször ugyanúgy. Tisztázni kell, hogy valóban fontos-e az a dolog, amit el akarunk érni. S ha igen, akkor jó kérdés, hogy hogyan nem próbáltuk még? Mindenhova több út vezet.

Van egy fontos célom, de nem merem megvalósítani

Ha nagy dolgot akarunk elérni, valószínűleg át kell lépnnünk a komfortzónánkat, ami félelmetesnek tűnik. Fel kell ismernünk a félelmeinket, és szembe kell nézni velük. Aztán meg kell találni az erősségeinket, és használni őket. A coach vezetni tud a folyamatban.

Problémáim vannak, nem céljaim

A legtöbb eredmény úgy keletkezik, hogy egy probléma megoldására keresik a választ. A coaching során a problémát egy elérhető céllá alakítjuk. Ez általában felszabadulást okoz a kliensnek. A problémát sokszor megoldhatatlannak látják. A célban már ott a lehetőség.  

Céltalan vagyok

Manapság annyi a lehetőség és olyan sok az elvárás, könnyű ebbe bele zavarodni. Ha tisztázni tudja magában az ember, hogy milyen értékek fontosak számára, hogyan szeretne élni, akkor meg tudja találni a célokat, amik ehhez az élethez vezetnek. Erről szól a coaching.

Coaching díjak

Coaching óradíj

Nálam egy coaching alkalom 60 perces.

Egy coaching folyamat általában 5 – 10 alkalomból áll, de ez nagy mértékben függ a személytől és a megoldandó helyzettől.

További részletek

Az ülésekre általában hetente vagy kéthetente kerül sor a probléma jellegétől és a megoldásra szánt időintervallumtól függően.

Két találkozás közötti időszakra házi feladatokat beszélünk meg. Így az ügy megoldása folyamatosan előtérben marad.

A sikerhez elengedhetetlen, hogy a kliens az ülések között is megtegye a szükséges lépéseket a megoldás érdekében.

6.000 Ft / alkalom

5 alkalmas Coaching

Ha elkötelezed magad a coaching folyamat mellett, akkor érdemes több alkalmas „bérletet” venned.

Így kedvezőbb az ár, és nagyobb a motiváció, hogy kitarts, amíg valódi megoldást találsz.

További részletek

Az elkötelezettség fontos tényező, ezért a kedvezménnyel is igyekszem támogatni, ha valaki elszánja magát a folyamatos fejlődés mellett.

A coach nem tud senkit megváltoztatni akarata ellenére, s kényszeríteni másfajta viselkedésre vagy gondolkodásra.

A pozitív hozzáállás az egyik legfontosabb tényező, amit a kliens hozzá tud tenni a siker érdekében a folyamathoz.

25.000 Ft / 5 alkalom

Mediáció díja

Lehet, hogy az a célod, hogy egy vitás kérdést megnyugtatóan elrendezz. Ebben az esetben mediációt javaslok.

A mediáció célja egy mindkét fél számára elfogadható megoldást találni a vitás kérdésben.

További részletek

Egy  mediációs ülés maximum 3 órán át tart.  Amennyiben 3 óra alatt nem sikerül megoldani a helyzetet, akkor a felek döntése, hogy egy másik időpont alkalmával folytatódjon-e a mediáció.

A mediációs ülés alkalmával nem foglalkozunk a kapcsolat minőségével. A fókusz a megegyezésen van.

A mediáció sikeres, ha olyan megegyezés születik, ami mindkét fél számára elfogadható. Ha valamelyik félnek nincs megegyezési szándéka, akkor nem mediálható az ügy.

20.000 Ft / alkalom

A témához kapcsolódó cikkek

Ne várj tovább!

Lépj egyet a célod felé még ma!

Melyik lehetőséget választod?