A business coaching

célorientált, személyre szabott támogatói folyamat.

 

Célja: a nagyobb üzleti siker elérése.

 

Csak akkor emelkedhetünk fel, győzhetünk és lehetünk sikeresek, ha gondolatainkat is felemeljük.” 

Dale Carnegie

Üzleti tréningek 

A készségfejlesztéseknek rendkívül hatékony módja a tréningek szervezése. A tréningeken a résztvevők saját magukról és az egymásra gyakorolt hatásokról, valamint e hatások alakulásának folyamatáról beszélgetnek biztonságos közegben, saját élményeken keresztül. A résztvevők sok felismerésre tesznek szert a tréningeken önmagukról, másokról, a kapcsolataikról, félelmeikről és a lehetőségeikről. A csoport tagok megfigyeléseik, tapasztalataik alapján egymástól tanulnak, közösen fejlődnek. A tréningek fontos célja, hogy segítsék tisztázni a résztvevők számára a saját viselkedésüket, tükröt tartsanak arról, hogy mások milyennek látják őket, és rálátást adjanak a csoportban lejátszódó folyamatokról. Egy-egy tréning során a munkatársak közelebb kerülnek egymáshoz, és az átélt élmények újabb kapcsolódási pontokat hoznak létre, ami a tréning után is megmarad a munkafolyamatok teljesítése során.

A tréningek témáját a szervezeten belüli problémák és célok alapján egyeztetjük. Főbb tréningtémáim: stresszkezelés, konfliktuskezelés, asszertív kommunikáció, együttműködés fejlesztése, önismeret fejlesztése, burnout megelőzése.

Business coaching megoldások 

Egyéni fejlesztés

Egy jó vezetőnek sokféle készséggel kell rendelkeznie. A business coaching során az egyéni képességek fejlesztésére is lehetőség nyílik. Ezentúl a coach segít a vezetőnek, hogy rálásson problémáira, más nézőpontokat találjon, hatékonyabbá és sikeresebbé váljon.

Hatékony segítséget jelent a coaching a stresszkezelés, időgazdálkodás, asszertiv viselkedés, munkatársak motiválása, feladatok delegálása témakörökben is.

Team coaching

A team-coaching fontos célja a csoportok hatékonyságának növelése, aminek következményeként a szervezet hatékonysága is növekszik. A team-coaching során lehetőség nyílik a csoport tagok munkájának összehangolására, konfliktusok megoldására, változások egyeztetésére.

Mediáció

A mediáció vitás kérdések rendezésére irányuló, speciális konfliktuskezelő módszer és folyamat.  Lényege, hogy a konfliktusban állók beleegyezésével egy pártatlan, harmadik fél (a mediátor) jár közben.

A mediátor segít tisztázni a konfliktus természetét és mindkét fél számára elfogadható megoldást találni.

Coaching és tréning díjak

Egyéni business coaching

Az egyéni coaching ülés személyre szabott és célorientált fejlesztő foglalkozás. Teljes titoktartás mellett zajlik. Egy ülés általában 60 perc.

Az egyéni business coaching díja:

10.000 Ft / alkalom

Team-coaching díja

Ez a forma csoportos egyeztetések, illetve konfliktusok rendezése esetén javasolt. Egy team-coaching ülés általában több órát is igénybe vesz.

A team-coaching díja:

20.000 Ft / megkezdett óránként

Mediáció díja

Egy mediációs ülés nem lehet több 3 óránál. Ha 3 óra alatt nem születik megegyezés, akkor egy újabb időpont kijelölésére kerülhet sor.

Az üzleti mediáció díja:

20.000 Ft / megkezdett óránként

Az üzleti tréningek díja egyedi megállapodás tárgya. Függ a résztvevők számától és a tréning témájától.

Elérhetőségeim:

telefon: + 36/70/3640720

e-mail: trener@pekrita.hu

Időpont kérés és kérdezési lehetőség:

Melyik lehetőséget választod?