Access Bars

MÁLTA

KÖNNYED ÉS ERŐFESZÍTÉS NÉLKÜLI ELENGEDÉS

Az Access Bars kezelés során elengedheted azokat a működési sémáidat, hiedelmeidet, nézőpontjaidat, érzelmi mintáidat, amelyek megakadályozzák, hogy olyan életet teremts, amilyet szeretnél. Az elmédben lezajló lomtalanítás következtében csökken a szorongás és a stressz.

Gyere el a kezelésre és tapasztald meg a könnyed hatást!

IDŐPONT FOGLALÁS

„Mi lenne, ha megengednéd magadnak, hogy elengedd a könnyed és boldog élettel való szembenállásodat? ” 

Mi az Access Bars®?

Az Access Bars®️ 32 pont a fejeden, amelyeket a kezelés alkalmával meghatározott eljárás alapján gyengéden megérintek. Ez a módszer egy olyan speciális, fejen végzett érintés sorozat, amit a nagyobb tudatosság elérésére alkottak meg.

Az Access Bars egy energetikai stresszoldó kezelés. A fejeden található speciális pontok különböző élethelyzetekhez köthető energetikai pályákkal kapcsolatosak, melyek érintésével új perspektívák felismerésére, a szorongások oldására és az önszabotáló gondolkodás változtatására van lehetőség.

Mi várható a kezelést követően?

Minden ember másként reagál az Access Bars®️ kezelésre, ám általánosságban a békesség érzése, és az ellazult nyugalom állapota szinte mindig megjelenik. Ezen felül legtöbben arról számolnak be, hogy Bars kezelés után sokkal boldogabbak, felszabadultabbak, s testileg és lelkileg is jobban érzik magukat. A kezelések hatására nyitottabbá válnak, és nő az önértékelésük.
A kutatások azt mutatják, hogy egy kezelés után olyan nyugalmi állapotba kerül a test, mint 2-3 órányi meditáció után.

Amikor a kezelések befogadásával megszabadulsz az ítéleteidtől, nézőpontjaidtól, mintáidtól, amelyek korlátoztak, akkor másként tudsz majd tekinteni az életedre, a valóságodra és önmagadra is.

HÁNY KEZELÉS SZÜKSÉGES?

Már az első kezelés után sokan arról számolnak be, hogy különös könnyedséget éreznek utána és a gondolataik lelassulnak aminek hatásaként nyugodtabbak, derűsebbek és jobban képesek megélni a jelen pillanatot. Sok esetben egy-két kezelés hatására csökkent a szorongás, a stressz vagy a fájdalom, a test öngyógyító folyamatai pedig beindultak.

Természetesen minél több kezelésen vesz részt valaki, annál erősebb változás várható, hiszen annál több blokkot képes elengedni és ezáltal növekszik a tudatossága.

MILYEN GYAKRAN ÉRDEMES KEZELÉST KÉRNI?

Érezni fogod, hogy milyen gyakran szeretnéd megtapasztalni az oldottságnak ezt a formáját. Van, aki 1-2 heti rendszerességgel kér kezelést újra, mások havonta vagy mikor éppen úgy érzik, hogy jól esne újra ellazulni. Nincs szabály, legjobb, ha hallgatsz a megérzésedre.

 

Miben segíthet a kezelés?

Gondolati sémák, fix nézőpontok elengedése

Az életünk során számtalan olyan nézőpontba ragadtunk bele, amelyek már nem szolgálják a fejlődésünket. Ezek a gondolati sémák, ítéletek korlátozzák a sikerünket és boldogságunkat. Öntudatlan reakciók mozgatórugóivá válnak.

Érzelmi, energetikai blokkok feloldása

Az érzelmileg megterhelő helyzetek, lelki konfliktusok egy része tudattalan tartalomként marad velünk, amelyek bizonyos helyzetekben aktiválódhatnak és rossz közérzetet, boldogtalanságot, szorongást okozhatnak.

Stresszoldás, álmatlanság megszüntetése

Napjaink felgyorsult világában az óriási nyomás hatására az emberi szervezet szinte állandó vészhelyzeti állapotban van. Mindez kibillenti a testet nyugalmi egyensúlyából, ami ingerlékenységhez, alvászavarhoz, szív- és érrendszeri problémákhoz, az immunrendszer gyengüléséhez vezet.

A Bars kezelések során oldódik a stressz, így nemcsak a kedélyállapotra, hanem az egészségre is jótékony hatással van.

A görcsös akarás és kontroll csökkentése

Az élet eseményeinek állandó kontroll alatt tartásának vágya és az elképzeléseinkhez való makacs ragaszkodás rengeteg energiát emészt fel. Ezzel szemben a könnyed, felszabadult befogadással csomó energiát takaríthatsz meg magadnak.

Nagyobb tudatosság elérése

A jelen pillanattal való szembenállás és a megélések elutasítása helyett egyre jobban képes leszel elfogadni az érzéseidet. A tudattalan működés (robotpilóta üzemmód) helyett képes leszel tudatos választásokat hozni, és olyan új lehetőségeket felismerni, amelyek ezidáig elképzelhetetlenek voltak számodra.

Könnyedség és derű

A végeláthatatlan gondolathurkok és a tudattalan mintázatok elengedése könnyedséget és derűt hoz a mindennapi életedbe. Egyszerűen több örömöt vagy képes megtapasztalni, mint korábban. Ritkábban idegesíted fel magad, és nem mész bele a felesleges konfliktusokba.

Access Bars® kezelés díjai

1 alkalom

Az Access Bars kezelés során elengedheted azokat a működési sémáidat, nézőpontjaidat érzelmi mintáidat, amelyek megakadályozzák, hogy boldog életet élj.

1 alkalom
40,- €

Bérlet

Ha többször is szeretnéd megtapasztalni a Bars kezelés utáni könnyed, ellazult állapotot, érdemes bérletet venned. Használd ki, hogy így kedvezőbb a kezelések díja.

5 alkalom
150,- €

Nézd meg, milyen hatással volt a gyerekekre az Access Bars kezelés! A lelkes tanárok beszámolója a lenyűgöző tapasztalataikról.

A témához kapcsolódó cikkek, videók

Időpont foglalás

+356 / 7721-7441

Kérlek, írd meg, milyen időpont lenne számodra a legmegfelelelőbb!

Access Bars kezelés

Melyik lehetőséget választod?